2016 Lif Modelleri

Yeni Lif Örnekleri 2016

Çiçekli Lif Yapılışı

Çiçekli Lif Yapılışı
Facebook sayfalarında gezinirken Elimden Gelenler sayfasında görmüş olduğum çiçekli lif yapılışını sizlerle paylaşacağım. Selma Tozan hanımefendinin açıklaması ile birlikte bizler için paylaşmış olduğu anlatımlı çiçekli lif örneği yapımı oldukça basit. Çok hoş bir görünüme sahip olan bu modeli sizlerle paylamak istedim.
Örnek İçin ” Selma Tozan” hanımefendiye teşekkürler.
Sitede bulunan çiçek desenli lif modelleri ile yeni örnekleri inceleyebilirsiniz.
İlk önce sarı renkle buradaki gibi çiçeğimizi yapıyoruz.. Tek fark ilk sıranın köprücüklerini yaparken 3 yerine 2 trabzan atlıyoruz çünkü yaprak sayımız 6 değil 8 olacak..

Kullanışlı olması açısından dikkatle hazırlanan liflerin 1 numaralı tığ ile yapılması gerekir. Çünkü ipler arasındaki sıklık 1 numaralı tığ ile sağlanabilir. Bu sayede lifler banyoda çok daha köpüren, kullanışlı bir ürün haline gelir. Lif hazırlarken düz veya desenli modeller tercih etmek kişinin kendisine kalmış olan bir tercihtir. Sezonun moda renkleri lifler için tercih edilirken, renk tercihine bakılmaksızın sıradan seçimler de el hobisi için kullanılabilir. Önemli olan liflerin yapılış amacı olmaktadır. Özel durumlarda itina ile yapılış söz konusu olurken, vakit doldurma durumlarında sıradan yapılış söz konusu olabilir.

Öne Çıkan Yayın

El örgüsü Kazak örnekleri

El örgüsü Kazak örnekleri El örgüsü Kazak örnekleri Modelleri  

Popüler Yayınlar

 
Güzel Sözler Örgü Modelleri Resimli Sözler Güzel Sözler Resimli Sözler